5 TIPS VOOR DE TROUWKAARTEN

Trouwkaarten

Hier zijn mijn 5 tips voor de trouwkaarten.

Pre wedding of love shoot

Zoeken jullie een persoonlijke uitnodiging die helemaal bij jullie past? Denk dan eens aan een pre wedding shoot. Dit is niet alleen een goede voorbereiding op de trouwreportage het is ook nog eens ontzettend leuk om te doen, en je krijgt prachtige foto’s van jullie als paar die je voor je uitnodigingen kunt gebruiken. Kijk hier voor voorbeelden van een love shoot

Tekst voor uitnodiging

Plaats en tijd van de huwelijksvoltrekking. Plaats en tijd van het feest. Voor welke gebeurtenis is de gast uitgenodigd?

Hebben jullie nog bijzondere cadeau wensen? Is er een huwelijkslijst?

Naam en telefoonnummer van de ceremoniemeester.

Routebeschrijving en plattegrond

Drescode

Links onderaan de uitnodiging staan eventuele kledingvoorschriften voor de gasten. Bijvoorbeeld Tenue de ville is nette kleding of Black tie, heren dragen een smoking en en dames dragen avondkleding.

Drukwerk

Je trouwkaart is je visitekaartje voor je huwelijksdag en zet de toon. Kies hierom voor kwaliteit en een drukkerij levert andere kwaliteit dan je printer thuis. Vraag de drukker of je meteen de enveloppen mee kunt krijgen zodat je kunt beginnen met adresseren.

R.S.V.P.

Wil je grag dat de gasten van tevoren laten weten of ze komen, zet dan de afkorting R.S.V.P ( Répondez s’il vous plaît)  oftewel Antwoord alstublieft (of u wel of niet van plan bent te komen).

Bij de R.S.V.P. geef je een uiterste datum aan voor het antwoorden (circa vier tot vijf weken voor de datum).