TROUW ALBUM

Trouwalbum Marlies Fatels fotograaf uit Castricum Noord HollandTrouwalbum Marlies Fatels fotograaf uit Castricum Noord Holland

Trouwalbum

Een trouwalbum biedt een absolute meerwaarde. Niet alleen voor jullie zelf om de dag her te beleven maar ook voor familie en zelfs voor het nageslacht zijn dit bijzondere naslagwerken. Een album is naast jullie zelf, de ringen en de trouwkleding het enige wat tastbaar is na de bruiloft. Het trouwalbum geeft weer hoe jullie en jullie gasten deze unieke dag hebben beleefd.

Het is een sfeervol document. Keer op keer komt het album uit de kast, jaar na jaar. Vaak wordt de waarde van deze visuele documentatie onderschat.

De keus voor een professioneel trouwalbum is een juiste. De kwaliteit van een professioneel album is niet te vergelijken met die van een regulier album. Dikke bladzijden, professioneel fotopapier, platte bladzijden. Het blijft mooi jaar na jaar. Wanneer jullie ervoor kiezen om een album te laten maken dan kunnen jullie kiezen uit enorm veel mogelijkheden. Een leren kaft, een kaft met foto of een kaft van aluminium? Het kan allemaal. Een album is echt maatwerk hierdoor is het niet  mogelijk  om prijzen op de website te geven.

Voordat het album definitief is krijgen jullie het ontwerp online te zien. Zo hebben jullie invloed op het eindresultaat.