PRIJZEN & INFO

Bruidsfotografie

Iedere professionele bruidsfotograaf heeft zijn eigen stijl. Het is belangrijk dat mijn stijl jullie aanspreekt. In mijn portfolio kan je voorbeelden zien van trouwreportages die ik gemaakt heb.
Van klanten het compliment krijgen dat ik de sfeer en emotie van hun sprankelende dag prachtig heb kunnen vastleggen is mijn doel. Marlies Fatels Fotografie staat garant voor een stijlvolle en spontane serie van jullie mooiste dag. Mijn werkgebied is heel Nederland.

Werkwijze

Een veel gestelde vraag tijdens het eerste contact is: ben je nog beschikbaar op onze trouwdag? Wanneer dit het geval is maak ik graag een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Trouwen op vrijdagen en op bijzondere dagen is erg gewild en wordt snel volgeboekt. Wacht daarom niet te lang en neem contact op voor het maken van een afspraak.

Persoonlijk kennismakingsgesprek over jullie en jullie trouwdag

Jullie dag is uniek. Het gaat om jullie wensen en hoe ik deze het beste kan invullen. Daarom is een persoonlijk gesprek belangrijk. Jullie leren kennen en datgene wat jullie uniek maakt is belangrijk. Dat moet terug komen in de reportage van de dag. De chemie tussen fotograaf en bruidspaar resulteert in die mooie ongedwongen en natuurlijke foto’s. Tijdens het kennismakingsgesprek krijgen jullie een goede indruk van mij en mijn manier van werken. Na ons gesprek doe ik jullie zo spoedig mogelijk een offerte per mail toekomen.

Opdrachtbevestiging

Wanneer jullie akkoord gaan met de offerte stel ik een bevestiging op met hierin onze gemaakte afspraken.Als bruidsfotograaf ben ik gewend aan wisselende omstandigheden. Het is belangrijk om overal op voorbereid te zijn, niet alleen door reserve apparatuur mee te nemen maar ook door zaken goed geregeld te hebben.
Een week voor de trouwdag zullen we intensief contact houden over de planning van de dag en de invulling.
Uiteraard zal ik jullie terzijde staan met tips hierover.

Gelukkig ben ik nog nooit ziek geweest bij een opdracht maar mocht het wel gebeuren dan is het fijn om te weten dat ik over een heel netwerk van professionele bruidsfotografen beschik en dan zorg ik voor vervanging door een professionele bruidsfotograaf.

Twee fotografen?

Een week voor de trouwdag zullen we intensief contact houden over de planning van de dag en de invulling.  Uiteraard zal ik jullie terzijde staan met tips hierover.

Voor voorbeelden van eerder gedane fotoreportages.

Bekijk mijn bruiloft tips.